Зам.- министър Любен Петров присъства на празника на металурга в Шумен
 
03 ноември 2016

Заместник-министърът на икономиката Любен Петров присъства на честванията по повод Деня на металурга и 35-та годишнина на „Алкомед“ АД в гр. Шумен. От името на министър Лукарски зам.-министър Петров връчи поздравителен адрес на Антон Петров - председател на Българската асоциация на металургичната индустрия, Хюсеин Йорюджю - изпълнителен директор на „Алкомед“ АД и Хюсеин Индже - изпълнителен директор на „Алкомед“ АД. Зам.-министър Петров поздрави всички гости и пожела все така успешно да продължат да разширяват дейността си и да допринасят за икономическото развитие на България. Той увери, че Министерство на икономиката ще продължава да защитава интересите на предприятията в бранша, да насърчава развитието на технологиите и постигане на по-висока конкурентоспособност в сектора. „Надявам се и за в бъдеще да поддържаме диалог и да си сътрудничим за подобряване на развитието на индустрията в страната“, каза зам.-министър Петров.

По време на честването „Алкомед“ АД представи новата си инвестиционна програма, която предвижда да бъдат инвестирани 35 млн. евро до 2018 г.

Честването на празника беше уважено от Бойко Борисов - министър-председател, Томислав Дончев - вицепремиер, Зорница Русинова - министър на труда и социалната политика, Стамен Янев - изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, Маджиде Ахмедова – зам.-изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, гости на Областна администрация Шумен и партньори на „Алкомед“ АД.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката