В София ще се проведе Осмото заседание на Българо-молдовската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество
 
24 март 2016

Заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева ще бъде съпредседател на Осмото заседание на Междуправителствената българо-молдовска комисия за икономическо сътрудничество. Заседанието ще се проведе на 24 и 25  март в София под председателството на двамата заместник-министри на икономиката, от българска и от молдовска страна -  г-жа Даниела Везиева и г-н Виталие Юрку.

Предвижда се да бъдат разгледани въпроси на двустранното икономическо сътрудничество в областта на взаимната търговия, енергетиката, туризма, селското стопанство, информационните технологии, транспорт, както и други от взаимен интерес.

На 25 март (петък) от 12.00 ч. в зала “Сердика“ на хотел „Балкан“ ще бъде подписан двустранният протокол от Пленарното заседание на Междуправителствената комисия, а от 12.10 ч. е предвидена пресконференция за медиите, в която ще участват съпредседателите на комисията г-жа Даниела Везиева /България/  и г-н Виталие Юрку /Молдова/.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Свързани документи
 
 
Пишете ни
Ресор Икономика: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката