Министерство на икономиката стартира поредица от срещи с бизнеса в страната
 
01 юли 2015

Министерство на икономиката започва поредица от срещи с бизнеса из страната. Целта на срещите е установяването на по-активен и открит диалог с представителите на бизнеса по места.

Основната идея на инициативата на икономическото министерство е да бъдат обменени идеи относно възможностите по облекчаване на бизнес средата и подобряване условията за бизнес, да бъдат чути проблемите и идеите на местния бизнес от първо лице. В тях представителите на бизнеса ще могат да получат повече информация относно Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, както и за Иновационната стратегия за интелигентна специализация.

Първата среща с бизнеса ще се проведе в гр. Русе, където на 03.07.2015 г. (петък) от 13.00 ч.  в зала 1 на Областна администрация Русе зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева ще се срещне с представители на местния бизнес.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

 
Пишете ни
Ресор Икономика: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката