Mинистър Лукарски откри нов глобален център на Сървиссорс Интернашънъл
 
20 септември 2016

Министърът на икономиката Божидар Лукарски присъства на откриването на нов глобален център на американската компания Сървиссорс Интернашънъл в София днес. Министър Лукарски посочи, че откриването на 200 нови работни места е показател, че страната ни разполага с необходимия ресурс от висококвалифицирани кадри. Той изтъкна, че позиционирането на такава компания на българския пазар е индикатор за това, че политиката на българското правителство в посока привличане на инвестиции дава резултат.

По думите му финансовата и политическа стабилност в страната, в комбинация с активни мерки за постигане на висок икономически растеж, както и добрата макроикономическа среда, са стимулирали компанията да избере именно България за развиване на своя бизнес. Лукарски подчерта, че приоритет за Министерство на икономиката е позиционирането на България като предпочитана дестинация за инвеститори в сектори с висока добавена стойност“.

Министърът на икономиката пожела на младия екип на компанията да развива успешно дейността си по управлението на приходите на клиентите си, като им предлага най-добрите процеси и платформи.

Сървиссорс е глобален лидер, специализирана  в областта на запазване  на клиенти B2B и гарантиране на приходи по съществуващи договори, както и разширяване обхвата и стойността на договора. Съществена част от дейността е насочена към оптимизиране интегрирането на закупените продукти с цел максимална ефективност на приложението им, предлагане на нови усъвършенствани софтуерни или хардуерни продукти, консолидиране на договори с цел по-лесно администриране в предлагането на ефективни решения. Новият център ще увеличи капацитета и възможностите на Сървиссорс да предоставя на много езици решенията си за управление на приходите- като услуга, в частност на континенталните европейски езици, търсени на ниво бизнес-бизнес продажби. Клиенти на компанията са глобални фирми като Майкрософт и VMWare.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Свързани документи
 
 
Пишете ни
Ресор Икономика: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката