Главният секретар на Министерството на икономиката Владимир Туджаров отличи най-успешните служби по търговско-икономически въпроси
 
02 август 2019

Главният секретар на Министерството на икономиката Владимир Туджаров отличи победителя в церемонията по награждаване на най-успешните служби по търговско-икономически въпроси /СТИВ/. Наградите се организарат съвместно с Българската търговско промишлена палата.

Владимир Туджаров  връчи  Първа награда на ръководителя на службата по търговско-икономическите въпроси в Румъния - Ивайло Маринов който отбеляза, че северната ни съседка е един от най-големите търговско-икономически партньори на страната ни. Втора награда отиде за службата в Германия, а трета – за тази в Руската федерация. Почетен диплом получиха още службата по търговско-икономически въпроси в Канада, Полша и САЩ.

Туджаров изтъкна, че наградите са признание за успешната работа на служителите в СТИВ в посока подкрепа на българския бизнес за реализиране извън границите на България, както и популяризирането на страната ни като атрактивна инвестиционна и туристическа дестинация.

На церемонията присъстваха още председателят на Българската търговско-промишлена палата г-н Цветан Симеонов, изпълнителните директори на Българската агенция за инвестиции г-н Стамен Янев и на Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия – Бойко Таков.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката