Европейски ден на предприемача
 
28 октомври 2019

Имаме честта да Ви поканим за участие в Европейски ден на предприемача, който ще се проведе на 7 ноември 2019 г. от 09.30ч. в сградата на Представителството на ЕК в България, ул. „Г. С. Раковски“ №124, гр. София.

Фокусът на „Европейския ден на предприемача 2019 – „Предприемачеството – от малките стъпки до големия успех“ е върху добрите практики в студентското предприемачеството и перспективите за неговото развитие, включително предоставяне на възможности за среща с потенциални инвеститори. Организатор е Научноизследователският сектор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, с подкрепата на  Министерството на икономиката, Business Club Sofia University и Областен информационен център София-град и София област.

Представители на финансови институции, образователни институции и на финансиращи програми ще направят преглед на актуалните възможности за подпомагане на предприемачеството, а стартиращи и напреднали предприемачи ще разкрият трудния път към успеха.

Европейският ден на предприемача е инициатива с традиции в Обединена Европа, която има за цел да популяризира успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия. Тя възниква в рамките на мрежата PAXIS (The Pilot Action of Excellence on Innovative Start-ups) и тази година за 17-ти пореден път се провежда в България.

Вашето участие би допринесло съществено за дискусиите и формирането на професионален предприемачески  дух на европейски граждани.

Очакваме Вашата регистрация до 31 октомври 2019 г. на интернет страницата на събитието: http://ede.uni-sofia.bg.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Свързани документи
 
 
Пишете ни
Ресор Икономика: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката