Европейски ден на предприемача 2016 – „Добри практики и перспективи“ 4 ноември 2016 г.
 
24 октомври 2016

Европейският ден на предприемача е инициатива, която има сериозни традиции в Европа и има за цел да популяризира успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия.

Министерство на икономиката, в качеството си на съорганизатор, Научноизследователския сектор на СУ „Св. Климент Охридски“ и Представителството на Европейската Комисия в България имат удоволствието да Ви поканят на 14-тия ежегоден форум за насърчаване на предприемачеството в България – Европейски ден на предприемача 2016 г., провеждащ се в рамките на Европейската седмица на МСП. Тази година форумът ще се състои в сградата на Представителството на ЕК в България, гр. София, като фокусът на „Европейския ден на предприемача 2016“ ще бъде върху добрите практики в предприемачеството и перспективите за неговото развитие, включително предоставяне на възможности за среща с потенциални инвеститори. Представители на финансови институции и на финансиращи програми ще направят преглед на актуалните възможности за подпомагане на предприемачеството, а стартиращи и напреднали предприемачи ще разкрият трудния път към успеха.

Регистрация за участие можете да направите на следния интернет адрес:  http://ede.uni-sofia.bg/registration.htm в срок до 31 октомври 2016 г., както и в деня на събитието.

 

 

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Свързани документи
 
 
Пишете ни
Ресор Икономика: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма BREXIT
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката