Бизнес семинар "Съвременен мениджмънт и иновации" 16-17.04.2015 г.
 
03 април 2015

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/, съвместно с Министерство на икономиката организира на 16 и 17 април 2015 г. бизнес семинар "Съвременен мениджмънт и иновации" от 9:00 ч. в зала Средец, хотел "София Хотел Балкан-Шератон".
Програмата на проявата е изцяло насочена към представители на бизнеса и включва основни теми като представяне на възможностите за кандидатстване с проекти за финансиране от Националния иновационен фонд, програма Еврика и Евростарс. Водещи чуждестранни лектори ще представят най-ефективните в света методи за постигане на изключителни бизнес резултати. Ще бъде представена цялостна методология за иновации, която се прилага с изключителен успех в някои от най-големите високотехнологични компании в света. Участниците ще получат практически знания, за осигуряване на стабилност и растеж в производството, управление на проекти – Critical Chain Project Management (CCPM), дистрибуция и търговия.

Участниците ще получат информационни материали и Удостоверение за участие.

Желаещите да участват следва да изпратят попълнена приложената Регистрационна форма в срок до 09.04.2015 г. /четвъртък/.

Допълнителна информация може да бъде получена от:

г-жа Светлана Илиева, тел: 02/ 940 79 38,

e-mail: s_ilieva@sme.government.bg и

г-жа Мирела Тасева, тел.: 02/ 940 79 83,

e-mail: m.tasseva@sme.government.bg.

Семинарът е безплатен и броят на участниците е ограничен!

Покана

Регистрационна форма

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката