Предстоящи събития
 
Европейския ден на предприемача 2018 – Младежкото предприемачество – практики и перспективи
 
17 октомври 2018

Имаме честта да Ви поканим на „Европейския ден на предприемача 2018 – Младежкото предприемачество – практики и перспективи“. Европейският ден на предприемача е инициатива с традиции в Обединена Европа, която има за цел да популяризира успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия. Тя възниква в рамките на мрежата PAXIS (The Pilot Action of Excellence on Innovative Start-ups) и тази година за 16-ти пореден път се провежда в България.

Фокусът на събитието ще бъде поставен върху добрите практики в студентското предприемачеството и перспективите за неговото развитие, включително предоставяне на възможности за среща с потенциални инвеститори.

Представители на финансови институции и на финансиращи програми ще направят преглед на актуалните възможности за подпомагане на предприемачеството, а стартиращи и напреднали предприемачи ще разкрият трудния път към успеха.

Организатор е Научноизследователският сектор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, с подкрепата на  Министерството на икономиката, Областен информационен център София-град и София област и Академия за иновации.

Събитието ще се проведе на 5 ноември 2018 г. от 9:00 до 17:00 часа в Дом на Европа, ул. „Г. С. Раковски“ №124. Очакваме Вашата регистрация до 31 октомври 2018 г. на интернет страницата на събитието: http://ede.uni-sofia.bg

Свързани документи
 
 
Пишете ни
Ресор Икономика: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма BREXIT
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката